Gegrilde kalfsoesters met cantharellen en La Grande Année Brut

Vanwege de verfijnde smaak van La Grande Année Brut adviseren wij heerlijke gegrilde kalfsoesters met Cantharellen. Een traktatie op tafel!

Benodigdheden:

  • Schaal
  • doorzichtige folie
  • grillpan
  • keukenpapier
  • 4 kalfsoesters
  • melk
  • 300 gram catharellen
  • bieslook
  • peper, zout en boter
  • Bereiding:

    Leg de kalfsoesters in de schaal en voeg voldoende melk toe zodat het vlees geheel onder staat. Dek af met doorzichtige folie en zet dit minimaal 24 uur in de koelkast. Dep de kalfsoesters droog met keukenpapier. Maak de cantharellen schoon en snijd ze in reepjes. Kruid het vlees met zout en een beetje peper. Grill het vlees en de cantharellen in boter tot ze mooi bruin van kleur en van binnen nog soepel zijn. Serveer dit met wat (oven)aardappeltjes en verse bieslook.